Farver på Træbeskyttelse

Trænger du til noget nyt? Med Træbeskyttelse i farver kan du shine dit gamle træværk op, og så er det med til at sikre, at dit træværk kan holde i mange år endnu. Dit udvendige træværk ændrer udtryk i forhold til farve, tekstur og udseende. Når du giver dit udendørs træværk en farvet overfladebehandling, beskytter du dit træværk effektivt mod vejr, skimmel og mug, samtidig med at det kommer til at stå skarpt de næste mange år.

Farvekort Træbeskyttelse:

Her har vi fundet vores mest solgte farver på træbeskyttelse frem til dig. Fælles for de klassiske udendørs farver er, at alle tonerne fremstår som bløde og naturlige, så dit træværk falder smukt ind i den omkringliggende natur. Du kan læse meget mere om hvilke farver der passer til dit hus, i denne artikel.

Gjøco Herregård Supermax

Gjøco Herregård Supermax Selvrensende træbeskyttelse er en højteknologisk maling med lav smudsoptagelse og med selvrensende egenskaber. Produktet indeholder filmkonserverende midler, som modvirker vækst af sortskimmel og alger. Høj kvalitet af bindemidler og UV-beskyttere giver en slidstærk og glansstabil maling med god beskyttelse mod vejret i et barskt nordisk klima.

Gjøco Herregård Extra Træbeskyttelse

Gjøco Herregård Extra er en vandafvisende oliemaling med god vejrbestandighed til udendørs brug. Malingen indeholder filmkonserveringsmidler, der forhindrer vækst af skimmelsvampe og alger. Herregård Extra kan bruges udendørs på nye, gamle, glaserede, malede eller trykimprægnerede træoverflader. Kan også bruges på grundet metal og plast, der findes i bygninger.

Gjøco Herregård Hybrid Terrassebeis

Gjøco Herregård Hybrid Terrassebeis er en halvdækkende hybrid træbeskyttelse af højeste kvalitet. Produktet kan anvendes på både imprægneret og ubehandlet træværk og giver en smuk, mat finish. Fordelen ved at anvende en hybrid træbeskyttelse er, at du kan anvende den uanset om dit træværk tidligere er behandlet med oliebaseret- eller vandbaseret træbeskyttelse.

Gjøco Herregård Oliebaseret Terrassebeis

Oliebaseret træbeskyttelse til udendørs brug; kan bruges på både imprægneret og ubehandlet træ. Med denne træbeskyttelse er du sikret lange vedligeholdelsesintervaller – du behøver faktisk kun at behandle dit træværk hvert 3. år med dette produkt! Gjøco Herregård Terrassebeis er perfekt at bruge på f.eks. terrasser, havemøbler og altaner, der er imprægneret. Produktet indeholder pigmenter, UV-stabilisator, der beskytter træet mod nedbrydning af sollys og konserveringsmidler som beskytter mod alger og skimmelsvamp.

Skandinavisk Heldækkende Træbeskyttelse

Primacol Skandinavisk heldækkende træbeskyttelse er en hurtigtørrende vandbaseret træbeskyttelse, der giver en holdbar vandafvisende og vejrbestandig overflade. Træbeskyttelsen kan anvendes på al udendørs træværk så som gavle, udhæng og carporte til beskyttelse af træet. Skandinavisk heldækkende træbeskyttelse har en cremet konsistens, så du undgår malersprøjt og dryp fra penslen når du maler.

Træbeskyttelse i farver

Træbeskyttelse kan tones i et væld af farver, ligesom almindelig indendørs maling. Vi anbefaler dog at du nøje overvejer hvilken farve du vil male dit udendørs træværk med, før du maler hele terrassen i en pangfarve. Når du skal male dine udendørs elementer, er det essentielt, at du skaber et overordnet udtryk, så dit hus og din have skaber en helhed. Du kan dog sagtens male nogle enkelte flytbare detaljer i lidt vildere farver end hvad vi er vant til, eksempelvis dine havemøbler eller ungernes sandkasse.

Grøn umbra, svenskrød eller grå Træbeskyttelse?

Når vi taler om træbeskyttelse i farver er der nogle helt klassiske nuancer som du måske allerede kender. Den støvede grøn umbra, den smukke svenskrøde eller de helt klassiske grå, hvide og sorte farver. Der er en grund til at disse farver er så populære; farverne fremstår bløde og naturlige og lader dit træværk falde smukt ind i den omkringliggende natur.

Træbeskyttelse i brun, pine og teak

Din have er smuk og farverig i sig selv, og måske vurderer du at der slet ikke er behov for at tilføje mere farve. Derfor er det stadig en god ide at beskytte dit træværk og træbeskyttelse som indeholder farve, giver bedre beskyttelse, end helt transparente løsninger. Når du vælger træbeskyttelse i naturlige farver som brune og træfarvede nuancer, beskytter du træet samtidig med at du bevarer det naturlige og smukke look.

Træbeskyttelse i gul og grøn

Udover de helt klassiske farver, er det blevet uhyre populært at male sine udendørs trædetaljer i smukke gule eller grønne nuancer. Det siger næsten sig selv; de grønne farver omringer os naturligt når vi opholder os udenfor, og derfor er grøn udendørs træbeskyttelse oplagt hvis du vil gøre dine havemøbler lidt mere farverige. De gule farver er ligeledes ideelle at omringe sig med om sommeren, da det leder tankerne hen på en varm solskinsdag.