Nødvendigt med en professionel opmåling?

En opmåling af din bordplade kan vise sig at være rigtig godt givet ud, da det er for sent at ændre noget, når først borpladen er blevet produceret!

En ting er at have styr på længde, bredde og tykkelse, men er der også taget højde for, om væggen er skæv/i vinkel, om der skal skæres ud til vask, kogeplade eller andet?

Hvis du har styr på de basale ting, så er der intet til hinder for, at du selv måler op til din bordplade. Er du stålsat på at gøre det selv, så kan du som oftest også finde god hjælp på eksempelvis Youtube.

LuksusBordplade - Køkkenbordplade professionel opmåling med garanti
LuksusBordplade – Køkkenbordplade professionel opmåling med garanti

 

Er du der i mod usikker på hvad du skal tage højde for, så kan en professionel opmåling være godt givet ud.

En vigtig fordel ved en professionel opmåling er den garanti der følger med

Bestiller du en opmåling, så sender vi fagkompetent personale ud, som ved lige nøjagtigt, hvad der typisk kan forekomme af problemstillinger i forbindelse med at få en ny bordplade. Vores personale kan i samme omgang svare på spørgsmål og rådgive, hvis der skulle være spørgsmål ifht. valg af lister eller andet.

En vigtig fordel ved en professionel opmåling er den garanti der følger med, hvis bordpladen skulle vise sig ikke at passe med de mål, der er taget, da vi dermed står med det fulde ansvar.

Du kan bestille professionel opmåling her.

 

Seneste nyheder

Læs her om de seneste nyheder, gode råd og anbefalinger i forbindelse med opmåling, køb, montering og pleje af vores bordplader.

Luk menu
×

Kurv