Om LuksusBordplade.dk

​Bag LuksusBordplade.dk står virksomheden H. C. Jensen ApS, der blev etableret i 1945 og som stadig arbejder efter de samme normer.

Vi producer selv vores træbordplader på egen fabrik i Næstved og kan derfor garantere den høje kvalitet som vores kunder efterspørger. Dansk Kvalitet & Håndværk.

FSC® certificeret siden 2018

H.C. Jensen - FSC® certificeret siden 2018Hos H.C. Jensen er vi bevidste omkring vores valg af materialer, og derfor er vi FSC® certificeret (FSC er miljømærket for ansvarlig skovbrug). Vores FSC certificering betyder, at langt de fleste skovprodukter vi benytter i vores limtræs-, tømrer- og snedker-produktion er FSC certificeret.

Hvad er FSC®?

Forest Stewardship Council (FSC) er en international non-profit medlemsorganisation, der blev stiftet i 1993.

Organisationens hovedopgave er at fremme bæredygtig skovdrift og økonomisk levedygtighed i alverdens skove samt sikre skovarbejdernes sociale rettigheder.

FSC-mærket er en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Seneste nyheder

Læs her om de seneste nyheder, gode råd og anbefalinger i forbindelse med opmåling, køb, montering og pleje af vores bordplader.

Luk menu
×

Kurv