Tilblivelsen af en LuksusBordplade

Når en luksus bordplade skal fremstilles, er der mange parametre, som skal gå op i en højere enhed, for at kunne levere en eksklusiv og kvalitetsbevidst luksus bordplade.

Først og fremmest er der stor forskel på kvaliteten af det træ, man kan få ude i den store verden. Derfor har det stor betydning, om man har et godt og dybdegående kendskab til træindustrien, så man ved, hvilke leverandører der er i stand til at levere de bedste kvaliteter.

Luksus til lave priser – ingen fordyrende mellemled

Luksusbordplade.dk har et bredt sortiment af træsorter at vælge i mellem, som spænder fra at komme helt fra Sydamerika, til Nordeuropa – herunder sågar Danmark. At vide hvor du får de bedste kvaliteter fra, kræver et dybdegående kendskab, som vi har opbygget henover mange år.

LuksusBordplade - Køkkenbordplade med gennemgående stave.
LuksusBordplade – Køkkenbordplade med gennemgående stave.

 

Vores bordplader er i de fleste tilfælde FSC mærket, hvilket er en garanti for, at træet er bæredygtigt og at du dermed kan købe det med god samvittighed. FSC mærket betyder blandt andet, at der ikke bliver fældet mere træ, end at skoven selv kan nå at reproducere sig selv, hensyn til skovens biologiske mangfoldighed og at de mennesker der arbejder i skoven er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en rimelig løn.

Alle vores bordplader leveres udelukkende efter mål

ALLE luksusbordplade.dk’s bordplader er produceret med gennemgående stave, som er sorteret og nøje udvalgt af vores specialister. De gennemgående stave og sorteringen sikrer, at du får en lækker og unik sammensat plade, som du ikke vil kunne få magen til andre steder.

LuksusBordplade - Køkkenbordplade med ilagt vask
LuksusBordplade – Køkkenbordplade på vores snedkerværksted, hvor den får ilagt vask.

 

Bordpladerne limes med en særlig stærk lim på en højfrekvens-limtræspresse, som de færreste er i besiddelse af i Danmark. Når bordpladen skal have den sidste finish i form af slibning, fræsede kanter, oliering med mere, sendes de til vores snedkerværksted, som sørger for at resultat er perfekt, inden det sendes ud af døren.

LuksusBordplade - Køkkenbordplade med tappet samling
LuksusBordplade – Køkkenbordplade med tappet samling.

 

Med alt dette sagt tør vi godt sige, at vi leverer luksus bordplader hos luksusbordplade.dk. Vi leverer udelukkende bordplader i exceptionel kvalitet.

Se vores mange forskellige bordplader i massivt træ.

 

Seneste nyheder

Læs her om de seneste nyheder, gode råd og anbefalinger i forbindelse med opmåling, køb, montering og pleje af vores bordplader.

Luk menu
×

Kurv